Aur pentru Rareş Buhai la Olimpiada Naţională de Informatică

Elevii bistriţeni au obţinut rezultate merituoase la Olimpiada Naţională de Informatică găzduită, în acest an de Târgovişte. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Rareş Buhai (clasa XII-a) de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” care şi-a adjudecat medalia de aur, clasându-se al doilea, cu 490 puncte. La barajul pentru Lotul olimpic lărgit de informatică, Rareş Buhai a avut cel mai mare punctaj.
Tot la clasa a XII-a, Ionuţ-Cosmin Rusu, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Beclean, a obţinut medalia de argint, în timp ce Tudor Văran de la CN „Liviu Rebreanu” a primit medalie de bronz.
Vlad Potra (clasa a XI-a) de la CN „Liviu Rebreanu” a obţinut medalia de bronz, la fel ca şi Daniel Cristian Hăldărea (clasa a X-a) de la CN „George Coşbuc” Năsăud, Florina Maria Paşcu de la CN „Liviu Rebreanu” şi Andrei-Flaviu Jurj (clasa a X-a) de la CN „Liviu Rebreanu”.
Tot cu o medalie de bronz a fost răsplătit şi Bogdan Alexandru Dumbrăveanu (clasa a IX-a) de la CN „Liviu Rebreanu” din Bistriţa.

Comentarii

15/04/15 23:22

Bravo Vlad Potra si Pascu Maria pt. performante .Ati muncit mult si meritati aprecierea tuturor .Felicitari ...alaturi de profesorii vostri.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5