Rareş Buhai reconfirmă. Premiul I şi medalia de aur la „naţionalele” de informatică

Cei mai buni informaticieni din toate liceele româneşti s-au luptat în limbaje de programare la Olimpiada Naţională de Informatică 2013 de la Timişoara. Lotul de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa a avut, din nou, o comportare excelentă.

Rareş Buhai a obţinut locul I şi medalia de aur la clasa a X-a, confirmând parcursul extraordinar pe care îl are în acest domeniu. Tudor Văran, rebrenist de clasa a X-a, se întoarce şi el cu o medalie de bronz.

La clasa a XI-a, Flaviu Florin Berbecariu a obţinut menţiune şi medalia de aur,o medalie de bronz adjudecându-şi şi Mihai Visuian.

Denis Flavius Crudu şi Paul Gabriel Buda, elevi în clasa a XII-a- la CNLR au câstigat câte o medalie de bronz.
La clasa a IX-a Adriana Moisil de la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" Bistriţa a obtinut argint.
Felicitări lor, profesorilor care le îndrumă cunoaşterea şi părinţilor!

Comentarii

05/04/13 09:20

Intr-adevar Buhai Rares e pe locul I, insa "celalalt" e pe LOCUL 22 "cu bronz" ... http://oni2013.info.tm/clasament/clasament-10.pdf . Sunt rezultate EXCEPTIONALE, insa scrieti ca "aproape toata lumea a luat bronz" (sau macar folositi ghilimele).

06/04/13 13:30
Informat

Felicitari tuturor care au luat medalii: 2 de aur - Rares Buhai cls a X-a si Flaviu Berbecariu cls. a XI-a, o medalie de argint Moisil Adriana cls. a IX-a si 4 medalii de bronz - Văran Tudor clasa a X, Visuian Mihai cls a XI-a, Crudu Denis cls. a XII si Buda Paul cls. a XII a.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5