Autorităţile din Maieru le recomandă celor care au intrat în contact cu familiile persoanelor confirmate cu Covid -19 să se autoizoleze

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Maieru a adoptat, marţi, 7 aprilie, o hotărâre privind aprobarea unor măsuri suplimentare de prevenire şi combatere a noului coronavirus.

         În hotărârea semnată de primarul Vasile Borş, preşedintele CLSU Maieru, articolul 1 prevede „recomandarea către toţi cetăţenii care au intrat încontact cu familiile celor depistaţi pozitiv cu virusul COVID-19 să se autoizoleze 14 zile şi să anunţe de urgenţă medicul de familie, Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud şi autorităţile locale”. 

         De asemenea, CLSU Maieru a sesizat DSP BN, Instituţia Prefectului şi ISU cu privire la efectuarea unei anchete epidemiologice în regim de urgenţă datorită persoanelor depistate pozitiv cu Covid-19.

         Hotărârea prevede ca toate persoanele care intră în magazine săpoarte mască şi mănuşi, iar agenţii economici din domeniul  alimentaţieipublice să facă periodic dezinfecţie şi să evite aglomeraţiile de persoane. 

Comentarii

08/04/20 20:55
curios

In regula, si eu cum stiu care sunt acele familii?

08/04/20 21:28
Gavrilă N. Moldovan

Pe surse! De la „Radio-Șanț”! Să știu ei. Probabil după obrăznicia de la Galați și Brașov față de cele două cadre medicale, pentru a fii protejați... de „furia” analfabeților funcționali. Principalul e să respectați poruncile de mai sus.Nu e de glumit. Să fiți sănătoși.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5