Autorităţile din Năsăud solicită finanţare europeană pentru eficientizarea energetică a spitalului

În perioada imediat următoare, având termen limită 4 octombrie, administraţia năsăudeană va depune un proiect care eficientizare energetică a Spitalului Orășenesc «Dr. George Trifon» din oraș. Documentaţia tehnică este pe punctul de a fi finalizată, astfel că încă nu a fost determinată valoarea acestui obiectiv de investiţii.

         Proiectul va fi depus în vederea obţinerii finanţării prin Programul Operațional Regional 2014-2020,  Axa prioritară 3 -  Sprijinirea  tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritate de investiții 3.1-  Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, și în sectorul locuințelor, Operaţiunea B - Clădiri publice.

Obiectivul general al proiectului constă în eficientizarea energetică şi reabilitarea termică a Spitalului "Dr. George Trifon" din oraşul Năsăud, în vederea conformităţii cu cerinţele minime de performanţă energetică ale clădirilor şi în vederea creşterii confortului pacienţilor şi al personalului medical.

Potrivit primarului Mircea Romocea, în aceste zile se aşteaptă şi un aviz de la Comisia zonală a Monumentelor Istorice, ulterior fiind depus proiectul la ADR Nord-Vest.  

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5