Autoutilitară în flăcări

În dimineaţa zilei de miercuri, 1 februarie, la ora 08.38, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud a fost anunţat, prin numărul unic de urgenţă 112, despre producerea unui incendiu la o autoutilitară pe DJ 172, în localitatea Mocod, comuna Nimigea.

O autospecială de intervenţie cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor din cadrul Secţiei de Pompieri Năsăud s-au deplasat de urgenţă la locul evenimentului. În sprijinul pompierilor militari, a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Nimigea cu mijloace de primă intervenţie.

,,Odată ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au constatat ardea partea din faţă ( compartimentul motor şi cabina) a autoutilitarei. S-a acţionat cu două ţevi de refulare tip „D” pentru localizarea şi lichidarea incendiului şi cu un depărtător pentru deschiderea uşilor din spate şi evacuarea mărfii. Intervenţia a durat aproximativ 25 de minute. În urma incendiului, au ars: instalaţia electrică, motorul, tapiţeria scaunelor, bordul, volanul, acumulatorul, bara din faţă, două cauciucuri şi a fost degradată caroseria.

Cauza incendiului a fost un scurtcircuit electric - acumulator sau conductor electric defect”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5