Avalanşă de sancţiuni

La sfârşit de săptămână jandarmii bistriţeni le-au surprins pe drumul de centură al municipiului Bistriţa în timp ce atrăgeau persoane de sex opus cu scopul întreţinerii de raporturi sexuale pentru obţinerea de foloase materiale, pe Amalia C. de 18 ani din Dej, jud. Cluj, Iuliana M. de 24 de ani din Maieru şi pe Maria L. de 30 de ani Teaca. Ca urmare acestea au fost sancţionate cu câte 500 de lei amendă fiecare. Tot la acest sfârşit de săptămână Julieta Ţ. de 30 de ani din Şieu Măgheruş a fost sancţionată cu 100 de lei pentru că şi-a determinat fiul să apeleze la mila publicului.

Ovidiu M. de 26 de ani din Bistriţa a fost sancţionat de către jandarmi cu 150 de lei amendă pentru participarea la un scandal, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare şi refuzul declinării identităţii în faţa agentului constatator, comunică ofiţer relaţii publice, lt. Georgata Căşvan. La rândul ei, Cristian O. de 27 de ani din Bistriţa s-a ales cu 200 de lei lei amendă pentru provocarea unui scandal şi participarea la acesta iar Mariana B. de 34 de ani a fost sancţionată cu avertisment scris pentru consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat. Jandarmii montani din Rodna au fost nevoiţi să îl sancţioneze pe Pamfir C. de 35 de ani deoarece si-a maltratat animalul de companie.

Acesta s-a ales cu avertisment scris pentru nerespectarea legii nr.205 din 2004, art.5, al.(1). Duminică, jandarmii Detaşamentului Mobil Bistriţa aflându-se într-o acţiune punctuală pe linie silvică, l-au surprins pe Simion T. de 42 de ani din Mijlocenii Bârgăului în timp ce transporta material lemnos făpră a deţine acte legale în acest sens. Ca urmare acestuia i-a fost propus pentru sancţionare un avertisment scris.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5