Avem şi noi "divele" noastre. S-a iubit cu Irinel Columbeanu şi Adrian Cristea, însă bistriţeanca îi va dărui un copil lui Cristian Daminuţă

Sursa libertatea.ro, cancan.ro, spynews.ro

Bistriţeanca Denisa Botcari, fosta iubită a lui Irinel Columbeanu şi a fotbalistului Adrian Cristea, este însărcinată. La doar câteva săptămâni după ce s-a despărţit de fostul soţ al lui Moni, sexoasa blondină s-a îndrăgostit lulea de fotbalistul Cristian Daminuţă. Relaţia dintre ei a fost una plină de pasiune, iar nopţile fierbinţi nu au rămas fără urmări: Denisa îi va face un urmaş sportivului.
Sarcina este destul de avansată, iar iepuraşului Playboy a început să i se vadă deja burtica. Denisa este o gravidă frumoasă, însă greţurile matinale nu prea îi dau pace, motiv pentru care i se face rău destul de des. La fel cum s-a întâmplat în timp ce se afla la un salon de înfrumuseţare.
"O bănuiam de câteva zile pe Denisa că e gravidă şi am insistat să-şi ia testul. Ieri, înainte să i se facă rau la salon, mi-a zis că vrea să mănânce ouă fierte. Are zilnic greţuri, nu se simte prea bine. Noi nu avem secrete una faţă de alta. Ştiu că doar cu Daminuţă a avut o relaţie intimă, deci doar el poate fi tatăl", ne-a declarat în exclusivitate o prietenă foarte apropiată de-a Denisei.
Vedeta este în culmea fericirii că va avea un bebeluş, cu toate că nu mai este implicată într-o relaţie cu Daminuţă. După ce s-a despărţit de Denisa, fotbalistul s-a împăcat cu Mădălina Pamfile, femeia pe care a iubit-o înainte să fie cu blonda.
........................................
Denisa Botcari a fost elevă la Colegiul Economic din Năsăud.
Blonda, una din fostele cuceriri ale fotbalistului Adrian Cristea nu a fost mereu așa de fericita ca acum, în brațele unora dintre cei mai cunoscute personaje masculine din show-biz. La cei douazeci si doi de ani ai sai, fostul iepuras Playboy Denisa Botcari a trecut prin episoade care au marcat-o pentru toata viata si a suferit enorm când părintii ei s-au despărtit, pe cand ea avea doar sase ani. De atunci, asa cum le-a spus prietenilor apropiati, a ales sa-l aiba aproape pe tatal ei, iar după ce a ajuns pe propriile-i picioare, relatiile cu mama s-au racit aproape de tot.
Un episod pe care blonda ar vrea sa-l uite dateaza din 2010, si acesta a facut-o sa revina de urgenta in Romania pentru a rezolva problema. Din nefericire, evenimentul neprevazut a dat-o peste cap si a adancit si mai mult prapastia care se sapase intre ea si cea care ii daduse viata.Conform“Cancan”, in septembrie 2010, un proces in care era parte Denisa Botcari a intrat pe rolul Judecatoriei Bistrita. Blonda, originara tocmai din acea regiune geografica a tarii, figura ca reclamant intr-o cauza civila, pentru majorarea pensiei de intretinere. Potrivit evidentelor informatizate ale Ministerului Justitiei, Denisa Botcari il chemase in judecata tocmai pe tatal ei, Ignat Dorel Dumitru, cerandu-i instantei sa-l oblige la plata unei sume lunare mai mari, reprezentand pensia alimentara. Procesul s-a incheiat insa chiar de la primul termen, in octombrie 2010, prin retragerea actiunii formulate de reclamanta. “E o poveste veche, pe care nu as vrea sa o mai traiesc o data. Imi amintesc ca m-a sunat tatal meu cand eram la sora mea in Irlanda, era foarte suparat si voia sa stie de ce l-am dat in judecata. Atunci am revenit urgent in tara ca sa rezolv problema si am aflat si ce se intamplase cu adevarat. Dupa o cearta intre parintii mei, care erau despartiti de cand aveam eu sase ani, mama a introdus in numele meu un proces de pensie alimentara, fara ca eu sa stiu. M-am dus la tribunal si am depus marturie, am facut toate formalitatile ca sa-l inchei”, a explicat pentru “Cancan” Denisa Botcari. Spynews a publicat că Denisa Botcari ar fi escortă de lux la Londra. Conform site-ului respectiv, blonda prestează la domiciliul clienţilor pe sume ce variază între 200 şi 250 de lire pe oră. Se pare că o noapte cu “iepuraşul” costă 1.000 de lire.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5