Băile Figa – gata de oaspeţi

Complexul Balnear Băile Figa este pregătit pentru a-şi primi turiştii şi vizitatorii sezonului estival 2013. Pe durata primăverii aici au fost pregătite noi atracţii pentru cei care trec porţile staţiunii, cu şi mai mult spaţiu, dar şi cu locuri noi de cazare şi recreere.
În vara acestui an, la Băile Figa va fi extinsă zona de plajă, vor fi amplasate mai multe şezlonguri şi umbrele faţă de anii trecuţi şi vor apărea puncte alimentare şi terase extinse pentru ca turiştii să se bucure de condiţii cât mai bune pentru a putea avea la dispoziţie sortimente diversificate de produse alimentare şi băuturi. De asemenea, în vecinătatea Băilor Figa se află şi Herghelia Beclean, care pune la dispoziţie spaţii, echipamente şi cursuri de călărie, destinate amatorilor de echitaţie.
Încă de la sfârşitul iernii, la Băile Figa au demarat toate pregătirile necesare pentru întâmpinarea turiştilor în sezon estival al acestui an. S-a lucrat cu spor la amenajarea zonelor cu pergole, au fost curăţate şi reamenajate spaţiile verzi, s-au plantat rondouri şi ghivece cu flori, au fost efectuate revizii, verificări tehnice şi au fost retuşate pentru a fi puse în funcţiune la capacitate maximă şi la cele mai exigente standarde toate obiectivele din staţiune: râul leneş, bazinele exterioare, lacul cu apă sărată ,,Cerbul,, toboganele acvatice.
De la 1 mai, în parcul balnear a fost reamenajată şi extinsă o zonă pentru picnic şi grătare, iar cei care ajung la Băile Figa se pot bucura de o ieşire în aer liber, de peisajul şi locurile de acolo, dar şi de facilităţile interioare care pot fi folosite în permanenţă, indiferent de vremea de afară: piscină, saună, jacuzzi, sala de fitness.
De asemenea, în zona satului de vacanţă au fost construite noi şi cochete cabane din lemn, deja câteva zeci de astfel de cabane străjuind staţiunea beclenară, unele dintre ele fiind pregătite să îşi primească oaspeţii din vara aceasta, astfel încât turiştii care vin la băile Figa vor avea posibilitatea să se cazeze chiar în imediata vecinătate a Parcului Balnear.
În prezent, Complexul Balnear Băile Figa dispune de un bazin exterior cu apă sărată, un lac cu apă sărată, o piscină exterioară cu apă dulce, un râu leneş, tobogane uriaşe cu cinci piste de alunecare, un loc de joacă pentru copii, terenuri de tenis şi fotbal, un bazin interior cu apă dulce, jacuzzi şi saună, săli de fitness şi de masaj.
După încheierea sezonului estival 2013, la Figa vor începe noi lucrări de anvergură. Este vorba de amenajarea unui Crazy River şi a unor tobogane noi, lucrări aflate în planul de acţiune al administraţiei publice locale pentru perioada următoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5