Băile Figa şi-au deschis porţile pentru sezonul estival

În ziua de 1 Iunie, oraşul Beclean are dublu motiv de sărbătoare, legată de semnificaţia şi importanţa zilei pentru membrii comunităţii locale: aniversarea Zilei Internaţionale a copilului şi momentul deschiderii oficiale a noului sezon estival la Băile Figa, acolo unde sute de mii de turişti vin anual, timp de două-trei luni cât e cald, pentru a gusta din distracţiile oferite de parcul balnear.
Băile Figa şi-au deschis sâmbătă porţile în mod oficial pentru turiştii dornici de distracţie în sezonul estival. Cu o piscină interioară, cu două bazine exterioare cu apă sărată şi alte două cu apă dulce, cu tobogane, un râu leneş şi numeroase locuri de plajă, staţiunea balneară Băile Figa, din apropierea oraşului Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, îşi aşteaptă vizitatorii cu braţele deschise.
Băile Figa s-au extins de la un an la altul, tocmai pentru a satisface nevoile tuturor turiştilor. Atât zonele de plajă din interiorul staţiunii, cât şi locurile de cazare disponibile, au crescut simţitor in anul 2015 pentru ca oamenii care vizitează Băile Figa să se simtă confortabil, şi să poată, dacă vor, să rămână peste noapte în staţiune.
De siguranţa turiştilor se va ocupa permanent o patrulă a Jandarmeriei Beclean, care va fi prezentă zilnic la Băile Figa, iar ştrandurile vor fi supravegheate de salvamari atestaţi profesional..
Consiliul Local al oraşului a stabilit programul şi taxele pentru noul sezon estival. Acestea au rămas aceleaşi ca şi în anii trecuţi: Programul de lucru la Parcul Balnear „Băile Figa” Beclean în perioada sezonului estival (01.06.2015 – 01.10.2015) cu orar zilnic de la orele 800 la orele 2200 , iar tarifele sunt 10 lei/persoană intrarea pe poarta staţiunii, 10 lei/persoană intrarea în complexul acoperit, 10 lei/oră terenul de tenis, 2 lei/zi şezlongul, 2 lei/20 minute la jacuzzi, 2 lei/20 minute sauna, 2 lei/oră fitness, 15 lei/30 minute de masaj, 10 lei/brăţară pentru tobogane; abonamentul e la jumătate de preţ (50 lei) pentru cei care l-au avut timp de trei luni în extrasezon, inclusiv în luna aprilie.
Singura diferenţă faţă de practica din 2014 vizează terenul de fotbal, care – cu excepţia competiţiilor oficiale organizate de către Primărie - nu va mai funcţiona pe timpul verii, atunci când locul este reamenajat pentru o plajă artificială împrejmuită, cu umbreluţe şi şezlonguri disponibile în schimbul a 5 lei/zi/persoană. Pasionaţii şi împătimiţii sportului cu balonul rotund îl pot practica aici până la 1 iunie şi din toamnă, cu 30 de lei/oră.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5