Băile Figa, în Top 3 destinaţii de excelenţă în turismul de sănătate şi relaxare. Nicolae Moldovan: E o încununare a zece ani de turism!

Ministerul Turismului a anunţat rezultatele concursului “Destinaţii Europene de Excelenţă” – EDEN, cu tema turismul de sănătate și relaxare. Proiectul “Destinaţii Europene de Excelenţă” – EDEN a fost lansat de Comisia Europeană și urmărește creşterea vizibilităţii destinaţiilor, creşterea conştientizării asupra diversităţii şi calităţii ofertei turistice europene, reducerea sezonalităţii, stimularea dezvoltării turismului durabil, crearea unei reţele între destinaţii.

„Am aflat că Parcul balnear Băile Figa se află pe podium între primele trei destinații de excelență din România, în ceea ce privește turismul de sănătate și relaxare. Rezultatul concursului “Destinaţii Europene de Excelenţă” (EDEN 2019) la care ne-am înscris în premieră anul acesta plasează Băile Figa pe locul trei, fiind așadar considerată de către specialiștii în turism o destinație turistică de top din țara noastră. Rezultatul acestui concurs vine ca o apreciere după exact 10 ani de turism la Băile Figa, ca o încununare a tuturor eforturilor depuse de către noi toți timp de 10 ani! Aș dori să subliniez că numărul turiștilor care vin la Băile Figa crește de la un an la altul, anul acesta având cu 20.000 de turiști în plus față de 2018. Băile Figa a devenit o destinație de renume și asta ne bucură enorm! Mulțumim din suflet tuturor turiștilor pentru încredere și mai ales beclenarilor pentru implicare!

Bucuria pentru noi este și mai mare întrucât tot azi am semnat și contractul de începere a lucrărilor pentru Centrul social de zi, care va aduce beneficii orășenilor și implicit zonei Băilor Figa”, transmite primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan.

Premierea va fi făcută, în cadru oficial, în luna ianuarie 2019.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5