Banii „Cupei Generozităţii” la fotbal au ajuns la cei nevoiaşi

Max Marec

Ca în fiecare an, de Sfintele Sărbători de Paşti, dr. Marius Nicolae Pop, medic stomatolog şi prietenii din presă, împreună cu Baza Sportivă Alex şi Clubul Lions Bistriţa, organizează competiţii cu scop caritabil, având continuitate şi în acest an, mai precis în 3 aprilie, când opt instituţii au răspuns prezent: Presa, Profesorii, Poliţia Locală, Medicii, ISU, Cultură, Taximestriştii şi Justiţia, care nu a putut participa, însă au contribuit cu o sumă importantă de bani.

Din aceşti bani au fost donaţi 400 lei, respectiv 300 lei unui sportiv de performanţă, cât şi antrenorului său, iar 400 lei tânărului Radu I., care necesită o operaţie pe cord.

De asemenea, Daniela V., o mamă singură cu un copil mic bolnav de anemie hemolitică a primit suma de 400 lei, Margareta P., o mamă singură cu mai mulţi copii, pensionată pe caz de boală, a primit suma de 400 lei, iar Adina C., o mamă singură căreia i-a murit soţul recent şi care are 11 copii, dintre care 7 minori, a primit suma de 400 lei.

Ultimele donaţii au mers la Oana D., o mamă bolnavă, singură, cu un copil minor cu autism, care a primit o donaţie de 400 lei. Aceeaşi sumă de 400 lei a primit-o şi Ioan P., un tată singur, fără venituri, care îşi creşte fetiţa de doar 7 ani.

Pe lângă aceste donaţii, subsemnatul a mai făcut o donaţie din banii strânşi la Cupa Generozităţii, câte 200 lei au ajuns la Ioana C., la o familie în care sunt mai multe persoane bolnave şi nu au venituri stabile, precum şi lui Ioan M., din Sigmir, tată cu afecţiuni cronice.

În total a fost donată suma de 3500 lei pentru cazurile şi situaţiile descrise mai sus.

Pe acestă cale, medicul Marius N. Pop le mulţumeşte personal, prin intermediul ziarului „Răsunetul” tuturor colaboratorilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5