Banii Cupei Generozităţii la fotbal au ajuns, prin dr. Marius Pop, la cei nevoiaşi

În urma desfăşurării competiţiei de minifotbal Cupa Generozităţii – ediţia de iarnă, - ca de fiecare dată, în preajma Sfintelor Sărbători, suma de 2700 lei, adunată de la participanţi, a ajuns, în siguranţă, la familiile nevoiaşe.
Într-o casă sărăcăcioasă de la lângă Pădurea Sigmirului, la familia Trifoi, locuiesc 12 suflete. Familia a primit suma de 400 lei. Familia Dorgo din Bistriţa (ANL Pasarelă), cu şase copii, a primit 400 lei. Pudilic Mario, elev la LPS Bistriţa, Secţia volei, cu tatăl decedat – 300 lei. Vălean Claudoi Tomaso, de 8 ani, suferind de hipoacuzie bilaterală – 400 lei pentru aparat auditiv performant. Comşa Daniel, Bistriţa, tatăl decedat în urmă cu două luni – 400 lei. Ion Alexandru, condiţii familiare precare, fost fotbalist Gloria Bistriţa – 300 lei şi Fontu Gabriel, Năsăud, 500 lei.
Doctorul Marius Pop, alături de părintele Ovidiu Sermeşan din Năsăud, a făcut o bucurie de sărbători şi familiei lui Gabriel Fătu, a cărui soţie a trecut la cele veşnice în urmă cu trei luni, în urma unui accident grav, şapte copii, între 3 şi 24 ani, rămânând orfani. Tatăl nu mai poate lucra din cauza rănilor suferite în urma accidentului. Suma de 500 lei a fost ca o binecuvântare pentru familie.
Amintim echipele participante la această ediţie, cei care au pus mână de la mână pentru cei nevoiaşi, acum, în preajma Sfintelor Sărbători, un pic de mai bine pentru ei: Presa, Profesorii, Justiţia, Taximetriştii, Medicii Stomatologi, Pompierii (ISU), Poliţia locală şi Centrul Judeţean pentru Cultură BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5