În ajunul Sfintelor Sărbători de Paşti, banii adunaţi la Cupa Generozităţii la fotbal au ajuns pe mâini bune

Aflată la a XI-a ediţie, „Cupa Generozităţii la fotbal”, care s-a desfăşurat în data de 6 aprilie, pe Baza Sportivă Alex din Bistriţa, prin organizarea medicului stomatolog Marius Pop, preşedintele CMD BN, în colaborare cu Clubul Lions Bistriţa, acesta fiind şi iniţiatorul acestei acţiuni cu scop caritabil, a adunat în jurul său echipele instituţiilor Primăria Bistriţa, ISU Bistriţa, Poşta Bistriţa, Medicii Stomatologi, Presa şi Justiţia. La finalul acţiunii s-au donat 2500 lei, bani care au ajuns la copiii cu dizabilităţi din Bistriţa şi localităţile judeţului. A fost premiată cu 600 lei Tania Plăian, elevă la LPS Bistriţa, tenis de masă, descoperită de regretatul antrenor emerit Gheorghe Bozga. Au mai primit 400 lei Felicia Varga, cu şase copii, o maşină de spălat la familia N. G., cu mai mulţi copii, din Sângeorzu Nou.
Joi, 12 aprilie, împreună cu jurnalistul Marius Chiuzan, de la ziarul Bistriţa News, ne-a deplasat la Sebi Alin G. şi Raluca B. din Bistriţa, donându-le câte 300 lei pentru fiecare.
Sâmbătă, când toată suflarea se pregătea de înviere, noi am bătut la uşa celor doi copii care au mai rămas, Teodora A. şi Denisa A.C. oferindu-le şi lor câte 300 lei. Dr. Marius Pop aduce mulţumiri tuturor celor care au participat la această acţiune, nu în ultimul rând omului de afaceri din Bistriţa, C. H., care a participat cu o sumă de bani, nedorind să fie menţionat în rândurile ziarului nostru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5