Cupa Generozităţii la fotbal a ajuns la ediţia a XV-a. Şase echipe au jucat pentru cei nevoiaşi!

                 Acum, în preajma Sfintelor Sărbători, când toţi aşteptăm cu nerăbdare venirea Moşului, iată că şi de data aceasta o rază de speranţă vine din partea unor oameni cu suflet mare. Un gest cât de mic,  un zâmbet, un dar poate se le descreţească frunţile celor cu care viaţa a fost mai puţin darnică.

Dr. stomatolog Marius Nicolae Pop şi prietenii din presă, împreună cu baza sportivă Alex şi Clubul Lions Bistriţa au organizat cea de-a XV-a ediţie a competiţiei fotbalistice Cupa Generozităţii. Ca de fiecare dată, au răspuns prezent unor astfel de acţiuni Teo Astrabis - reprezentantul lor, Gigu Suciu, administrator firmei Rent a Car, care a ocupat şi locul I, "Avocaţii" - locul II, prin reprezentantul Petra Vasile, "Arbitrii" – locul III, Dan Atănăsoaie, Protaxi – Luci Vereş, Old Gloria - profesor Grigore Butuza şi Baza sportivă Alex - prof. Dinu Oniţa. Suma de bani adunată, donată, de 3372 lei, împreună cu jucării şi cărţi vor fi donate unor familii nevoiaşe din Bistriţa şi din judeţ. Din motive de serviciu nu s-au prezentat medicii stomatologi şi alţi prieteni, dar au donat suma de 700 lei, precum şi cei de la ISU Bistriţa, donând 200 lei.

Clubul Lions Bistriţa a premiat-o pe eleva sportivă Dan Diana de 12 ani, de la LPS/ CSM Bistriţa, având rezultate foarte bune la nivel naţional la schi fond şi atletism cu suma de 400 lei.

          A mai fost premiat Alexandru Oprea, fost sportiv cu handicap locomotor, dar cu o voinţă şi tenacitate de fier, cu rezultate foarte bune atât pe plan internaţional, cât şi pe plan naţional la tenis de masă, înot, haltere – împins, culcat. Am fost premiat cu 200 lei, iar aceşti bani i-a dăruit elevei Dan Diana. Un gest frumos din partea unui mare sportiv.

Toate echipele au fot premiate, pentru participarea lor competiţională, dar şi pentru generozitate, cu diplome  şi cupe. 

          În final, dr. Marius Pop a mulţumit tuturor celor prezenţi, cât şi celor care nu au reuşit să ajungă la această acţiune, cu menţiunea că se vor întâlni la următoarea ediţie din primăvară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5