Bărbat din Vâlcea, reținut. Este cercetat pentru înșelarea unei case de amanet din Bistriţa

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 60 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cercetat pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

„Bărbatul era dat în consemn la graniță și a fost reținut ieri, în vama Nădlac, întrucât este bănuit că, la data de la data de 26 aprilie 2016, ar fi prezentat pentru vânzare, trei monede ca fiind autentice și din aur, unei case de amanet, din Bistrița. Astfel, a fost încheiat contract de amanet, iar bărbatul din Râmnicu Vâlcea a primit în schimbul celor trei monede suma de 12.300 lei. Ulterior, după verificări mai amănunțite, reprezentanții casei de amanet au constatat faptul că nu sunt autentice și nu sunt din aur, motiv pentru care au alertat poliția”, se arată în comunicatul IPJ BN.

În prezent, bărbatul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5