Bărbaţi din Beclean şi Budacu de Sus, încarceraţi pentru furt calificat şi violare de domiciliu, respectiv lovire şi alte violenţe

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat sâmbătă o acțiune, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Beclean, ocazie cu care au fost puse în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii.

Astfel, un bărbat, de 51 de ani, din Beclean, care a fost condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița. Mandatul a fost emis la data de 3 ianuarie a.c., de către Judecătoria Beclean.

Totodată, polițiștii au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii, emis la data 28 decembrie 2018, de către Judecătoria Bistrița, împotriva unui bărbat, de 58 ani, din Budacu de Sus. Acesta din urmă a fost  condamnat la un an închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovirea sau alte violențe, iar în prezent este încarcerat în penitenciar.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5