Trei persoane din Rebrişoara, Budacu de Sus şi Chiuza, încarcerate în Penitenciarul Bistriţa

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare, miercuri, nu mai puţin de trei mandate de executare a pedepsei închisorii, trei bărbaţi fiind încarcerați în Penitenciarul Bistrița.

Astfel, un mandat de executare a pedepsei închisorii a fost emis de Judecătoria Năsăud, împotriva unui tânăr, de 21 ani, din Rebrișoara. Tânărul a fost condamnat la 2 ani și 10 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

“De asemenea, în aceeași zi, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare alte două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de Judecătoria Bistrița, respectiv Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat, de 53 ani, din Budacu se Sus și a unui bărbat, de 29 ani, din Chiuza.

Bărbatul de 53 ani a fost condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt de arbori, iar cel de 29 ani a fost condamnat la 1 an și 10 luni pentru comiterea infracțiunii de ultraj”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5