Patru bistriţeni, condamnaţi cu executare a pedepsei închisorii, depistaţi de poliţişti

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat miercuri o femeie, de 51 de ani, din Bistriţa, împotriva căreia Judecătoria Bistrița a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Femeia în cauză a fost condamnată la un an și două luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de instigare la înșelăciune, fiind încarcerată în Penitenciarul Cluj, informează Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

La aceeaşi dată, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Beclean, împotriva unui bărbat, de 53 de ani, din localitatea Sângeorzu Nou, fiind condamnat la un an şi 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de violență în familie.  Bărbatul a fost  încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

„La data de 18 ianuarie a.c., în cadrul unor acţiuni preventive, desfăşurate pe raza de competenţă, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului au identificat un bărbat, de 25 de ani, din Bistrița Bîrgăului, împotriva căruia Judecătoria Bistrița a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. Cel în cauză a fost a fost depus în Penitenciarul Bistrița”, se arată în comunicatul IPJ BN. 

La aceeaşi dată, poliţiştii năsăudeni au depistat, pe raza oraşului Năsăud, un tânăr, de 26 de ani, din localitate, împotriva căruia Judecătoria Năsăud a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5