Bărbaţi din Nepos şi Târlişua, depistaţi la volan după ce au consumat substanţe interzise

În seara de 10 iunie a.c., polițiștii rutieri din Năsăud au depistat în trafic un bărbat de 34 de ani, din Nepos, în timp ce conducea un autoturism, deși consumase substanțe psihoactive. De asemenea, în urma primelor verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că are permisul de conducere anulat.

Acesta a fost oprit pe drumul Național 17C, în orașul Năsăud, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ. Bărbatul a fost testat și cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv și a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 plicuri cu substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv și o bancnotă cu urme de astfel de substanțe.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

***

La data de 12 iunie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au depistat și oprit pentru control un autoturism care circula pe raza localității Spermezeu. La volan a fost identificat un tânăr de 25 de ani, din Târlișua, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv și a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice. De asemenea, în urma controlului efectuat asupra autoturismului a fost descoperit un pliculeț care conținea o substanță susceptibilă a fi psihoactivă.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5