Bărbatul de 50 de ani, care s-a aruncat de la etajul IV şi a provocat explozia, a decedat, la spital!

Bărbatul de 50 de ani, din Bucureşti, militar, care s-a aruncat de la etajul patru şi a improvizat o instalaţie pentru a arunca în aer apartamentul a decedat la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strugari, bărbat  ajuns la spital în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, fiind intubat.

De altfel, la spital au ajuns alte două persoane, un bărbat de 31 de ani și o femeie de 43 de ani, toți din Bistrița. Pompierul rănit a rămas internat în secţia de Neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, acesta fiind diagnosticat cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii şi plăgi, suferite în urma exploziei din bloc. Bărbatul este în stare stabilă. Femeia de 43 de ani, de profesie poliţist, a fost externată în cursul nopţii, neavând răni grave, scrie Mediafax.

La fața locului, specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistriţa-Năsăud, a rețelei de distribuție de gaz, precum și din cadrul Inspectoratului Județean în Construcții Bistrița-Năsăud au întreprins măsuri specifice pentru localizarea, stingerea incendiului și prevenirea altor pericole.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea unei tentative la infracțiunea de omor, dosarul fiind declinat Pachetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5