Explozie într-un apartament de pe Împăratul Traian. Trei victime, dintre care o gravidă, duse la spital

Update:" În urma incidentului petrecut în această după-amiază pe strada Împăratul Traian din Bistrița, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns trei persoane:

- un bărbat de 51 de ani, în stare critică, cu fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime, în șoc hemoragic, în comă profundă, intubat;
- un bărbat de 30 de ani, surprins de suflul exploziei din blocul de locuințe, cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă, urmând a fi consultat de medicul neurochirurg;
- o femeie de 43 de ani, de asemenea surprinsă de suflul exploziei, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator.
Cei trei pacienți se află în curs de investigații și tratament", transmite Camelia Strugari, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. 
 
 ***

O explozie a avut loc în această după- amiază într- un apartament de la etajul 4 de pe str. Împăratul Traian din Bistriţa.  La faţa locului au fost trimise echipaje medicale şi cele ale ISU BN. Înainte de explozie, un bărbat a încercat să se sinucidă, aruncându-se din acel apartament.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud,Ciprian Păcurar, în urma exploziei au rezultat 3 victime, dintre care două femei, una gravidă, şi un bărbat. Ele prezentau multiple traumatisme şi plăgi.

Victimele au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele Ambulanţei şi au fost transportate la spital, pentru mai multe investigaţii şi tratamente de specialitate. 

Bărbatul care a încercat să se omoare a fost dus la spital, cu răni. 

În acest caz, se vor face cercetări de către organele abilitate.

 

sursa foto: Veronica Petruţ

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5