Băsescu: Abandonez ideile sau lucrurile în care cred abia când închid ochii

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Mangalia, la Şcoala de vară a UNPR, că abandonează ideile sau lucrurile în care crede abia când închide ochii.

,,Faptul că nu vă vorbesc despre Constituţie nu înseamnă că am abandonat ideea. Eu abandonez ideile sau lucrurile în care cred abia când închid ochii şi, cum nu i-am închis, tot o să declanşăm un proces de revizuire a Constituţiei atât de necesar pentru clarificarea relaţiilor între instituţiile statului, a obligaţiilor statului faţă de cetăţean, a cetăţeanului faţă de stat şi faţă de comunitate. Nu numai statul are obligaţii faţă de cetăţeni. Şi cetăţenii au obligaţii faţă de stat, faţă de comunitate”, a spus preşedintele, citat de Mediafax.

El a precizat că nu doreşte să vorbească despre revizuirea Constituţiei deoarece Puterea nu are în Parlament o majoritate care să permită acest lucru.

,,N-aş vrea să vă vorbesc despre Constituţie, având în vedere că avem o majoritate care nu ne permite să spunem «asta putem face, revizuirea Constituţiei». Cine ştie?! Sper să reuşim o formulă, dar respectarea rezultatelor referendumului nu necesită revizuirea Constituţiei şi se poate veni la Parlament cu 300 de membri în Parlament prin lege, şi nu prin Constituţie. Sigur, lăsându-l bicameral”, a mai afirmat preşedintele.

Comentarii

12/09/11 15:42
noi...

OARE CE VREA SA SPUNA " ABANDONEZ IDEILE.... CAND INCHID OCHII" .....???
PAI ISI DORESTE MOARTEA ?.....ATUNCI OPOZITIA CARE II DORESTE ACELASI LUCRU ..... MAI ARE DE SPUS ?
CIUDAT....

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5