Băsescu, în Parlament: Ponta, recunoscut în Europa ca premierul copy-paste

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, azi, că unul dintre motivele solicitării de suspendare a sa din funcţie este conjuctural, determinat de faptul că premierul Victor Ponta, furnizat de USL, a ajuns să fie cunoscut în toată lumea ca "primul-ministru copy paste".

,,Aveţi şi un motiv conjuctural, prim-ministrul pe care l-aţi furnizat este cunoscut în toată Europa şi peste Ocean ca un prim-ministru copy, copy-paste. Prim-ministru copy-paste", a spus Băsescu.

Totodată, el a arătat că a apărut o nouă problemă legată de CV-ul lui Ponta, în privinţa masteratului pe care l-ar fi urmat la Universitatea din Catania, în Italia.

,,Toţi îl ştiam masterand la Universitatea din Catania, iar în presă că nu a urmat niciodată un master la Universitatea din Catania", a spus Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu a plecat de la Parlament, după ce şi-a prezentat punctul de vedere după citirea cererii de suspendare a sa din funcţie. EL a declarat, în plen, că doreşte să participe la dezbaterea cererii de suspendare a sa din funcţie mâine.

Comentarii

06/07/12 11:36
vizitator

Va ocupati de "nimicuri" domnule presedinte Basescu ! Nu mai stiti dvs de care "pai" sa va agatati... acuma cand ati vazut ca deja "apa" v-a ajuns la gat... si urmeaza sa va "inecati"... ( la mal , ca nu mai sunteti "in larg"... ).Cel mai bine si mai cu onor pentru dvs ar fi sa va dati demisia, pentru ca "poporul roman"... nu va mai doreste ! Ati fost " buni"... ati "facut ce ati facut"... si bune si rele... si acuma, oamenilor le-a ajuns "cutitul la os"... si nu va mai vor. USL-istii... asa buni sau rai cum sunt... sunt mult mai preferati decat Dvs si clica PDL... ! Lasati si nu mai "urlati de ceasul mortii"... ca Parlament, nu inseamna doamna Monica, Senat nu inseamna domnul Blaga, Curtea Suprema de Justitie nu inseamna domnul Zegrean... si Romania nu inseamna domnul Basescu ! Dvs sunteti doar niste persoane, care pentru o anumita perioada de timp, ati jucat "rolul" in sine. Veti fi schimbati si va place si ba... ca asta-i viata. Roata se invarteste cand cu "josul in sus"... cand cu " susul in jos"... ca de aia-i "rotunda"... numai ca dvs nu ati prea inteles asta si nu prea v-a placut s-o tineti in "pozitia favorabila" dvs... !!! Eu unul va stiu de cand erati "capitan de vas"... si cu toata sinceritatea va spun ca acuma, in ceasul al 11-lea... inca mai este vreme sa va dati demisia de onoare si sa va inapoiati "pe Mare"... unde va este locul... , ca sa nu suferiti ceea ce n-o sa va placa deloc... !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5