Bătaie aplanată de poliţişti la Pintic. Unul dintre tineri a spart parbrizul ambulanţei

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Teaca au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că în localitatea Pintic a avut loc o încăierare în urma căreia o persoană a fost rănită.

          „La faţa locului poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Pintic, bănuit că ar fi agresat fizic un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din aceeaşi localitate, după care împreună cu un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, din Pintic, ar fi pătruns, fără drept, în curtea imobilului persoanei vătămate. Un echipaj al ambulanţei a sosit la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale bărbatului, în vârstă de 40 de ani, moment în care un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitate, a aruncat cu un obiect contondent în parbrizul autospecialei de ambulanţă, provocând distrugerea acestuia”, menţionează Virginia Roşca, purtător de cuvânt al IPJ BN.

          Potrivit sursei citate, în urma agresiunii, bărbatul a suferit leziuni corporale uşoare, care nu au necesitat spitalizarea.

          În loc de concluzie… Faţă de tânărul, în vârstă de 28 de ani, poliţiştii din Teaca efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi violare de domiciliu. Totodată, tânărul de 19 ani este cercetat la rândul său sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu, iar tânărul de 22 de ani care a spart parbrizul ambulanţei este cercetat pentru distrugere. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5