Bătrână omorâtă la Beclean pentru 60 lei

O bătrână de 88 de ani, din oraşul Beclean, a fost omorâtă de un bărbat care-i datora 60 lei, acesta sugrumând-o în plină stradă. Marţi după-amiaza, poliţiştii au fost sesizaţi prin Serviciul 112 despre faptul că în cursul aceleiaşi zile, Estera S. a fost agresată de un cetăţean, victima decedând la Spitalul Orăşenesc Beclean.

La faţa locului a ajuns echipa operativă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud şi procurorul criminalist.

Din investigaţiile efectuate s-a stabilit că Dumitru D., de 49 de ani, care datora părţii vătămate 60 lei, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, în timp ce victima trecea prin dreptul casei lui, a agresat-o.

Bărbatul i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, până a lăsat-o în stare de inconştienţă, decesul survenind la scurt timp după agresiune. Potrivit inspectorului Raluca Moldovan, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, în urma efectuării autopsiei, medicii legişti au stabilit că moartea a fost violentă şi a fost cauzată de o insuficienţă respiratorie survenită în urma sugrumării.

Dumitru D. a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de omor, acesta urmând să fei prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5