Dragoste la Visuia: şi-a lovit concubinul cu toporul, după care a încercat harakiri

Marţi, la primele ore ale dimineţii, un tânăr de 18 ani din Visuia (comuna Miceştii de Câmpie) a sesizat faptul că între sora sa, R.M. de 32 ani, şi concubinul acesteia, P. M. de 41 ani, a avut loc un scandal.
          “La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care, în urma cercetărilor, a stabilit că cei doi concubini locuiau fără forme legale în comuna Miceştii de Câmpie, sat Visuia, într-o construcţie amenajată pentru îngrijitorii de la o fermă de vaci.

          Pe fondul unei stări conflictuale mai vechi şi geloziei, în dimineaţa zilei de 5 noiembrie, R.M. l-ar fi lovit pe concubinul său cu un topor în zona capului, după care, cu un cuţit de bucătărie şi-ar fi provocat leziuni prin tăiere în zona abdominală. Femeia s-a deplasat apoi, pe jos, până la locuinţa părinţilor săi, unde a spus fratelui său despre cele întâmplate”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al IPJ BN.

          Potrivit sursei citate, bărbatul a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie Târgu Mureş, unde s-a stabilit că leziunile suferite întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, fiind internată la Secţia ATI, medicii legişti concluzionând, de asemenea, că leziunile suferite întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii.

          Faţă de R.M. procurorul criminalist a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor.


          De asemenea, în cauză au fost sesizaţi şi reprezentanţii DGASPC B-N, pentru protecţia celor doi copii minori ai cuplului. Cercetările sunt continuate în acest dosar de Serviciul de Investigaţii Criminale şi procurorul criminalist.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5