Înjunghiat pe la spate de concubină

Ioan B., în bărbat în toată firea la cei 50 ani, din Rodna, a fost agresat de concubina lui, Ecaterina H. (42 ani) din Petru Rareş. Totul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, iar dragostea s-a dus pe apă, şi pe rol a rămas un dosar de cercetare penală a femeii pentru comiterii infracţiunii de „vătămare corporală gravă”.
Poliţiştii de la ordine publică au ajuns luni seara, în cuibuşorul de nebunii, fiind sesizaţi despre acest scandal. Bărbatul prezenta o înţepătură în zona spatelui, după ce a fost înjunghiat de Ecaterina, dar nu a solicitat îngrijiri medicale. Situaţia conflictuală a fost aplanată de poliţişti, iar domnul a fost invitat a doua zi la Postul de Poliţie Rodna.
„Poliţiştii i-au adus la cunoştinţă faptul că are dreptul să depună plângere pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi a fost îndrumat să se adreseze medicului de familie privind leziunile suferite. Bărbatul a fost ulterior internat la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale”, precizează subinspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.
În urma examinării medico-legale efectuată de Serviciul de Medicină Legală Bistriţa-Năsăud, s-a stabilit că bărbatul prezintă leziuni corporale traumatice care s-au putut produce prin mecanismul de lovire activă cu un corp tăietor-înţepător care necesită pentru vindecare 26-28 zile îngrijiri medicale şi întrunesc caracteristicile medico-legale de punere în primejdie a vieţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5