Scandal cu urmări grave şi doi tineri reţinuţi

În 21.07.2012, ora 02.48, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUApU 112 că la barul din centrul localității Leșu are loc un scandal.
Din primele cercetări a rezultat că D. Iliuţ de 36 ani şi D. Tiberiu de 24 ani, ambii din Leşu, în timp ce se aflau în barul din localitate, pe fondul consumului de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, s-au certat cu S.Ioan de 35 ani din Leşu, acesta din urmă lovindu-l cu palma peste faţă pe D.Iliuţ. Altercaţia a fost aplanată de proprietarul barului iar cei doi fraţi au plecat. În jurul orelor 02.45, S. Ioan a plecat şi el de la local, împreună cu B.Titu de 24 ani şi B.Nicolae, dar pe drum s-au întâlnit cu cei doi. Între cele două grupuri a izbucnit o bătaie, în urma căreia trei dintre ei au fost transportaţi la spital.
Fiind examinaţi din punct de vedere medico-legal, s-a concluzionat că leziunile lui S.Ioan necesită 75-80 zile de îngrijiri medicale şi întrunesc caracteristicile medico-legale ale noţiunii de punere în primejdie a vieţii. Leziunile lui D. Tiberiu necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale iar ale lui Borgovan Titu peste 60 de zile de îngrijiri medicale, fără însă ca ele să întrunească caracteristicile medico-legale ale noţiunii de punere în primejdie a vieţii.
Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud efectuează cercetări faţă de D. Iliuţ şi D. Tiberiu, pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, împotriva acestora fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5