Doi părveni s-au bătut rău de la o cale de acces! Amândoi au ajuns la spital

Doi bărbaţi din Parva au fost implicaţi, la finele săptămânii trecute, într-un conflict care s-a lăsat cu leziuni grave. Poliţiştii au fost sesizaţi vineri seara că în locul numit “Valea Cornului” a izbucnit un scandal între C.N. de 48 ani şi A.V. de 32 ani, ambii din Parva.

“Pe fondul unor neînţelegeri privind o cale de acces, aceştia s-au lovit reciproc. Cei doi au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa şi, ulterior, C.N a fost transferat în cadrul Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca. Din constatările preliminarii eliberate de către medicul legist a rezultat faptul că bărbatul prezintă leziuni corporale traumatice care necesită 65-70 zile de îngrijiri medicale şi întrunesc caracteristicile medico-legale ale noţiunii de punere în primejdie a vieţii. Conform medicului legist, leziunile celuilat bărbat necesită pentru vindecare 11-12 zile de îngrijiri medicale”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate în acest caz de poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5