Ilie din Tureac, bătut de un consătean pentru nişte conflicte mai vechi

Un bărbat în vârstă de 47 ani, din Tureac, a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost lovit de un consătean. Totul s-a petrecut duminică, la orele amiezii, incidentul fiind semnalat de soţia victimei, Maria F. din Tureac.
„La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în dimineaţa zilei respective Ilie F. de 47 ani din Tureac a plecat cu atelajul hipo la casa de vară pe care o deţine în munte. Pe drum a fost ajuns din urmă de N. Ioan de 44 ani din aceeaşi localitate, cu care era într-o stare conflictuală mai veche. Între cei doi s-a iscat un scandal spontan în urma căruia N. Ioan l-a lovit de mai multe ori pe F. Ilie, provocându-i leziuni care au necesitat transportul acestuia cu ambulanța la spital”, se arată în datele furnizate de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

În urma examinării medico-legale s-au emis concluzii provizorii care relevă că Ilie F. prezintă leziuni traumatice care necesită 11-12 de zile îngrijiri medicale. În acest caz, cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Secţia 2 Poliţie Prundu Bîrgăului pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5