Incidentul în care a fost implicată Monica Săsărman nu a avut legătură cu campania electorală

UPDATE:
"La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul naţional unic apeluri de urgenţă 112 cu privire la comiterea unei agresiuni pe raza localității Prundu Bârgăului.

Victima, o femeie, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Bistriţa, a declarat polițiștilor deplasați la fața locului că a fost agresată de un tânăr necunoscut.

Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat, în cursul aceleiași zile, un tânăr, de 26 de ani, bănuit de comiterea agresiunii.

Din primele cercetări a reieșit faptul că, cei doi se cunoșteau, bărbatul fiind reprezentat anterior într-un dosar, în calitate de apărător, de către victimă.

În urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul că leziunile necesită pentru vindecare 4-5 zile. Partea vătămată a declarat că nu dorește să depună plângere prealabilă şi nu a formulat nicio altă pretenţie.

Dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe urmează a fi transmis Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu soluție de clasare", transmite Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

***
Poliţiştii bistriţeni au făcut cercetări în dosarul privind agresiunea asupra consilierului judeţean Monica Săsărman (PDL), care s-a produs sâmbătă după-amiază, pe raza comunei Prundu Bârgăului.

Agresorul a fost identificat de poliţiştii bistriţeni, fiind vorba despre un tânăr de 26 ani, din municipiul Bistriţa. Acesta a fost audiat şi şi-a recunoscut fapta. Şi consilierul judeţean Monica Săsărman a fost audiată, însă nu a depus încă plângere.

"Persoana vătămată nu a dorit să depună plângere. În aceste condiţii, dosarul se clasează. Incidentul nu a avut nicio legătură cu campania electorală", ne-a declarat Virginia Roşca, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Comentarii

10/11/14 20:13
Vizitator

e un gest urat din partea deputatilor Ioan Oltean si Stelian Dolha sa se foloseasca de necazul doamnei Sasarman pentru a-i convinge pe oameni sa voteze ACL....e un gest care nu le face cinste......

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5