În Beclean s-a deschis un magazin “ONCOS”

Pe Aleea Gării s-a deschis un magazin “ONCOS”. Clădirea în care a început activitatea cu succes este nouă, spaţioasă, corespunzătoare igienic.

La ora stabilită deja, s-au strâns cumpărători care aşteptau cu nerăbdare să constate ce noutăţi au apărut şi la ce preţ. După deschidere, fiecare cumpărător a primit în plus o găină congelată. Programul este de dimineaţa, de la ora 8, la 20 seara.

Ouăle şi carnea vin de la o fermă renumită, care lucrează după cerinţele UE, cu medici veterinari. Am întrebat pe câţiva, ce este mai bun aici şi mai ieftin decât în altă parte. Toţi mi-au răspuns că totul este mai proaspăt, mai bun şi mai ieftin la “ONCOS”. Seara, când nu a fost multă lume, am intrat şi eu să cumpăr ceva. La intrare, la rafturile cu pâine, spre surprinderea mea, am găsit “baghetă” cu 1,4 lei, ceea ce cumpăram din Cluj. Sunt foarte gustoase şi ambalate igienic. Am mai cumpărat măsline negre mari, cal.I, cu numai 8,9 lei/kg. De la raftul cu preparate din peşte am cumpărat salată icre crap “Salmar”, am văzut carne de pui, de găină, ficat, toate foarte proaspete şi de calitate. Toţi cei care au trecut pragul magazinului au spus că va fi singurul magazin unde vor mai veni. Suntem satisfăcuţi de marfa adusă. Îi dorim succes şi marfă multă de calitate în continuare şi cumpărători mulţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5