Becleanul şi-a cinstit eroii! Primarul Nicolae Moldovan: O coroană cu flori în memoria tuturor celor care au luptat pentru binele țării noastre! Le mulțumim pentru jertfa lor!

Oraşul Beclean nu a uitat vreodată de ziua dedicată comemorării eroilor României, în zi de mare sărbătoare creştinească. Dacă anii trecuţi ceremonialul s-a desfăşurat la Monumentul Eroilor din piaţa Drapelului Naţional, cuprinzând slujba religioasă, mesajul autorităţilor, depunerea unor coroane de flori, adunând  localnici dornici să aducă omagiul şi respectul lor tuturor eroilor cunoscuţi şi necunoscuţi ai neamului românesc, anul acesta a fost diferit.

Primarul Nicolae Moldovan şi viceprimarul Stefan Mathe au depus o coroană de flori, arătând astfel recunoştinţa întregii comunităţi pentru eroii noştri.

"Înălţarea Domnului este o zi cu o deosebită semnificație pentru noi, o zi în care noi ca popor pomenim eroii neamului românesc. Am depus azi o coroană cu flori în memoria tuturor celor care au luptat pentru binele țării noastre și le mulțumim pentru jertfa lor. Toți cei care doresc pot depune la Monumentul Eroilor din centrul orașului un omagiu cu flori în amintirea celor care sunt eroii noștri", este mesajul transmis de primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5