Beţi şi fără permis, posesori de doare penale

Numai în acest sfârşit de săptămână, poliţiştii au depistat în trafic doi tineri care conduceau autoturisme neînmatriculate, fără să deţină permise de conducere şi, pentru ca meniul să fie complet, şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Vineri noaptea, în Beclean, poliţiştii l-au identificat în trafic pe Adrian B., în vârstă de 21 ani, din Uriu, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0.32 mg/l alcool pur în aerul expirat), informează IPJ Bistriţa-Năsăud. În urma verificărilor, a rezultat că dovada de circulaţie provizorie a autoturismului era expirată. Potrivit sursei citate, tânărului i s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către Poliţia Beclean.

Sâmbătă dimineaţă, la ora 03.50, pe DJ 172 A, în localitatea Rusu de Sus, poliţiştii l-au prins pe Remus M., de 23 ani, din Nuşeni, care conducea un autoturism cu numerele de înmatriculare expirate de vreo două săptămâni, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice (0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi fără să posede permis de conducere. „Faţă de acesta se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat”, precizează IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5