Tânăr din Feldru, reţinut pentru infracţiuni rutiere

Un tânăr în vârstă de 24 ani din comuna Feldru a fost reţinut miercuri seara de poliţişti, pentru 24 ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată în vederea arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Acesta este actorul principal al accidentului produs pe DN 17 D, în localitatea de baştină. Autoturismul pe care acesta îl conducea s-a răsturnat pe marginea drumului, într-un şanţ de colectare a apelor pluviale. Tânărului nu i-a păsat că în maşină se află un prieten, aşa că a plecat acasă.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au găsit în autoturism un tânăr de 22 ani, încarcerat şi accidentat uşor, dar şi sub influenţa băuturilor alcoolice (0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat).

”În urma cercetărilor efectuate, a rezultat că în autoturismul în cauză a fost condus de o altă persoană, care a părăsit locul accidentului. Acesta a fost depistat ulterior la domiciliul său, stabilindu-se că era sub influenţa băuturilor alcoolice (0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat), iar permisul de conducere îi fusese reţinut din luna ianuarie a.c.”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri năsăudeni pentru “conducerea pe drumurile publice unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală„ şi “părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5