Bistriţa joacă în deplasare cu SCM Craiova. Partida va fi transmisă de TVR!

"Iubitori ai handbalului bistrițean! Duminică, începând cu ora 16:00, vom juca la Craiova, împotriva echipei SCM Craiova, meciul contând pentru etapa a 2-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Dorim să vă mulțumim pentru suportul pe care ni-l oferiți meci de meci! Vă comunicăm faptul că partida cu SCM  Craiova va fi transmisă în direct de Televiziunea Română", transmite staff-ul echipei, pe pagina de facebook.

Va fi o partidă extrem de dificilă, cu o echipă care ţinteşte podiumul campionatului. În cele trei partide de pregătire, Bistriţa a obţinut o victorie şi un egal, însă lucrurile vor fi complet diferite ăn etapa de Ligă Naţională.

Din echipa condusă de Bogdan Burcea fac parte Yulya DUMANSKA, portar; Valentina ARDEAN ELISEI, extremă stânga; Željka NIKOLIĆ, extremă dreapta; Laurice LANDRE, pivot; Cristina ZAMFIR, inter stânga; Daniela BĂBEANU, Centru / Inter stânga; Jelena TRIFUNOVIĆ, inter stânga. Sunt doar câteva nume de la Craiova, care ne arată cât de greu va fi meciul de acolo.

 

 „Din păcate avem arte de un debut de campionat extrem de greu, în care am întâlnit în prima etapă Brăila acasă, iar acum urmează să ne deplasăm la Craiova, Brăila și Craiova fiind două echipe care își doresc clasarea pe podium la finalul acestui sezon. Din punctul meu de vedere, SCM Craiova este una dintre cele mai bune echipe din campionat, însă una peste alta am plecat la drum știind că nimic nu este ușor în Liga Națională. Mă îngrijorează prin faptul că jucăm la Craiova la ora 16:00, iar dacă luăm în calcul oboseala meciului plus un drum  de minim zece ore, avem un timp foarte scurt pentru a ne reveni, însă sper că până miercuri, la ora 17:30, când vom juca acasă cu U Cluj, să fim într-o formă fizică foarte bună și 100% pregătiți de meci, pentru că U este o echipă care are același obiectiv ca și noi. O echipă care combină tinerețe cu experiență, o echipă imprevizibilă, însă sper ca la finalul meciului noi să avem câștig de cauză”, a prefaţat Horațiu Pașcapartida de la Craiova.

Laura Pristăvița consideră că este primul meci pe care Bistriţa îl joacă în deplasare împotriva unei echipe foarte puternice, atât pe faza de apărare, cât și pe faza de atac. „Au avut o campanie impresionantă de transferuri. Cu siguranță va fi un meci foarte greu pentru noi, însă o să dăm totul pe teren pentru ca la finalul meciului să fim mulțumite de evoluția noastră ca echipă și dacă o să avem parte de un rezultat pozitiv, o să îl sărbătorim împreună cu suporterii noștri”, a declarat Laura Pristăviţa.

Dana Rațiu crede că va fi un meci foarte greu, au o echipă puternică care se va bate pentru locurile 1-4 în acest sezon. „Noi am avut o săptămânăbună, mergem să ne batem pentru cele trei puncte, iar la sfârșit sper ca noi să fim cele mai bune, iar sorții să fie în favoarea noastră!”, a precizat Dana Raţiu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5