Bistriţa: Strada Ispirescu din nou funcţională! După înlocuirea reţelei de gaz, asfaltată!

După mai bine de o lună în care strada Ispirescu s-a aflat în diferite faze de lucru, aceasta devine din nou funcţională pentru trafic, anunţă viceprimarul municipiului Bistriţa, Cristian Niculae. Potrivit acestuia, în ultimii doi ani, peste 80 de străzi din Bistriţa au fost sparte de către furnizorii de utilități, în scopul reabilitării a diverse rețele, vechi de peste 40 de ani.

„Nu a fost deloc plăcut să vedem străzile așa, dar suntem nevoiți să modernizăm aceste rețele îmbătrânite deoarece permanent au fost foarte multe avarii și trebuie să ţinem cont de siguranţa cetățenilor.

Multe dintre aceste străzi pe care s-a intervenit vor intra în reabilitare și modernizare în următorii ani, după ce toți furnizorii de utilități își vor fi modernizat rețelele, o parte din ele cu bani proveniți din fonduri europene pe diverse proiecte, o parte cu bani din bugetul municipiului”, susţine viceprimarul Bistriţei.

         Acesta a precizat că municipalitatea a decis ca pe străzile care au fost modernizate în ultimii 15 ani și arată mai bine să nu mai fie permis niciunui furnizor de utilități care-și modernizează rețeaua să spargă strada fără ca la sfârșitul lucrării să asfalteze toată banda pe care a lucrat.

„Aşa am cerut şi în cazul străzii Petre Ispirescu, unde s-a înlocuit rețeaua de gaz.  Ne cerem scuze şi vă mulţumim pentru răbdarea de care aţi dat dovadă, dragi bistrițeni, în această situaţie în care strada nu s-a asfaltat mai repede din cauza timpului foarte ploios din ultima lună.

Am speranța că cetățenii o sa înţeleagă aceste probleme pentru că numai aşa vom avea străzi frumoase şi moderne, dacă mai întâi vom moderniza rețelele de sub ele”, a concluzionat Cristian Niculae.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5