Bistriţa Verde. 21 de concurenţi, înscrişi în competiţie

S-au încheiat înscrierile pentru concursul “Bistriţa verde”. Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, cei 21 de bistriţeni înscrişi în concurs au optat pentru următoarele trei secţiuni:

I. „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”: 6 candidaţi;

II. „Cel mai frumos balcon cu flori”: 6 candidaţi;

III. „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”: 9 candidaţi.

Pentru fiecare secţiune a concursului sunt alocate trei premii care constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei. Pentru premiul I se acordă suma de 500 lei, pentru premiul II suma de 250 lei, iar pentru premiul III suma de 150 lei. Comisia constituită pentru evaluarea concurenţilor va analiza portofoliile înscrise în concurs şi va acorda un punctaj care va reprezenta 75% din punctajul final.

Cetăţenii pot vota şi ei, pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa (www.primariabistrita.ro), în perioada 1 septembrie - 14 septembrie 2015, după consultarea informaţiilor despre locaţiile aflate în concurs şi postate pe site-ul primăriei la secţiunea „Bistriţa verde”. Punctajul acordat de cetăţeni reprezintă 25% din rezultatul final.

Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa Verde” se va face în cadrul festiv al evenimentului „Toamna Fanfarelor”, în 26 septembrie.

Comentarii

03/09/15 21:43
ecologistul

Oare nu le-a da primaria drujbe si sa-i angajeze la taiat copaci prin oras ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5