Concurs pentru cei mai buni grădinari bistriţeni

Întrecerea celor mai buni grădinari bistriţeni a luat startul şi în acest an. Concursul „Bistriţa verde” se desfăşoară în perioada iunie - septembrie 2014, iar înscrierea se face în perioada 2 iunie – 29 august, la sediul Primăriei municipiului Bistriţa, ne anunţă reprezentanţii administraţiei locale.

Secţiunile concursului sunt:
- „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
- „Cel mai frumos balcon cu flori”;
- „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.
Se pot înscrie în concurs persoane fizice, dar şi asociaţiile de proprietari care „adoptă” spaţiul verde din jurul blocurilor de locuinţe în vederea întreţinerii şi amenajării acestuia conform destinaţiei.

Până în prezent, doar patru concurenţi s-au înscris în acest concurs: unul la secţiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, iar ceilalţi trei s-au înscris la secţiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”, ne-a comunicat Mihai Ruşti, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa.

Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii. Premiile constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei şi va fi suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa.
Pentru premiul I se acordă suma de 500 lei, pentru premiul II suma de 250 lei, iar pentru premiul III suma de 150 lei.
Comisia constituită pentru evaluarea concurenţilor va analiza portofoliile înscrise în concurs şi va acorda un punctaj care va reprezenta 75% din punctajul final.
Cetăţenii pot vota şi ei, pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa (www.primariabistrita.ro), în perioada 1 septembrie - 12 septembrie 2014, după consultarea informaţiilor despre locaţiile aflate în concurs şi postate pe site-ul primăriei la secţiunea „Bistriţa verde”.
Punctajul acordat de cetăţeni reprezintă 25% din punctajul final.

Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în cadru festiv, în cadrul evenimentului „Toamna bistriţeană”.

Sursa: www.primariabistrita.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5