Înscrieţi-vă acum în concursul ,,Bistriţa verde”!

Întrecerea celor mai buni grădinari bistriţeni a luat startul şi în anul 2014, ne anunţă reprezentanţii administraţiei locale. Concursul „Bistriţa verde” se desfăşoară în perioada iunie - septembrie 2014, iar înscrierea se face în perioada 2 iunie – 29 august, la sediul Primăriei municipiului Bistriţa.

Secţiunile concursului sunt:
„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”;
„Cel mai frumos balcon cu flori”;
„Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă blocurilor de locuinţe”.

Se pot înscrie în concurs persoane fizice, dar şi asociaţiile de proprietari care „adoptă” spaţiul verde din jurul blocurilor de locuinţe în vederea întreţinerii şi amenajării acestuia conform destinaţiei. Pentru fiecare secţiune sunt alocate trei premii. Premiile constau în sume de bani a căror valoare totală este de 2.700 lei şi va fi suportată din bugetul local al municipiului Bistriţa.

Pentru premiul I se acordă suma de 500 lei, pentru premiul II suma de 250 lei, iar pentru premiul III suma de 150 lei.
,,Comisia constituită pentru evaluarea concurenţilor va analiza portofoliile înscrise în concurs şi va acorda un punctaj care va reprezenta 75% din punctajul final.
Cetăţenii pot vota şi ei, pe site-ul Primăriei municipiului Bistriţa (www.primariabistrita.ro), în perioada 1 septembrie - 12 septembrie 2014, după consultarea informaţiilor despre locaţiile aflate în concurs şi postate pe site-ul primăriei la secţiunea „Bistriţa verde”.

Punctajul acordat de cetăţeni reprezintă 25% din punctajul final”, ne precizează reprezentanţii Primăriei Bistriţa.
Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde” se va face în cadru festiv, în cadrul evenimentului „Toamna bistriţeană”.

Sursa foto: Sângeorzan Teodor, câştigătorul concursului la secţiunea „Cea mai frumoasă grădină cu flori aferentă casei de locuit”, în anul 2012

Comentarii

17/06/14 19:30
ECOLOGISTUL

Cica castigatorul va primi (DRUJBA DE AUR) marele premiu inmanat de edilul sef, cel care detine de mult acest titlu care da fiori arborilor din mun. B-ta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5