Bistriţeni căutaţi de autorităţile franceze pentru fraude cu carduri

Cinci persoane căutate de autorităţile franceze pentru fraude cu carduri au fost depistate în urma a 17 percheziţii care au avut loc în judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Dolj, Olt, Prahova, Bacău, Maramureş, potrivit informaţia.ro.

Poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate, brigăzilor de combatere a criminalităţii organizate Bacău, Prahova, Cluj şi Craiova, cu sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 17 percheziţii în cadrul unei cereri de asistenţă judiciară internaţională formulată de autorităţile judiciare franceze. Cazul vizează destructurarea unei grupări infracţionale compusă din cetăţeni români care se ocupa cu fraudarea cardurilor bancare.

În cauză, autorităţile judiciare din Franţa au emis cinci mandate europene de arestare, urmând a se solicita instanţei de judecată punerea lor în aplicare.

În urma percheziţiilor au fost depistate 20 de persoane au fost conduse la sediul unităţilor de poliţie pentru audieri. La acţiune, alături de poliţiştii şi procurorii români au participat şi trei poliţişti francezi, doi ofiţeri de legătură, un judecător de instrucţie şi un procuror din Franţa, precum şi doi experţi Europol.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5