Bloc social la Beclean, în locul unui punct termic. Primarul Nicolae Moldovan: Noul bloc va avea în total 12 unităţi locative

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, a semnat recent, la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, contractul de finanțare pentru construcţia unui bloc social.
Imobilul va fi amplasat în locul punctului termic de lângă CSEI, pe strada Dobrogeanu Gherea.
„În zilele următoare vom demola acest punct termic și vom licita construcția noului bloc ce va avea în total 12 unităţi locative”, menţionează primarul Nicolae Moldovan.
Investiţia este finanţată în cadrul Programului construcţiilor de locuinţe sociale derulat conform Legii locuinţei 114/1996.
Viitorul bloc social de la Beclean va avea 12 unităţi locative. În anul 2010, la Beclean au fost date în folosinţă primele 12 apartamente sociale amenajate cu bani de la Guvern (730.000 de lei) prin reabilitarea şi etajarea fostului punct termic de pe Aleea Florilor.
La Beclean, în diferite stadii de implementare, sunt nu mai puţin de 11 proiecte cu finanţare europeană, în valoare de 47,9 milioane euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5