Blocul ANL – lucrări de finisaj

Noul bloc ANL aflat în construcţie la Beclean se găseşte în aceste zile în fazele finale ale lucrărilor de construcţie.
Pe toate cele patru nivele ale blocului se lucrează la partea de finisaje exterioare şi interioare, la finalizarea lucrărilor de instalaţii şi la finalizarea izolării termice exterioare a blocului. Mai mult decât atât, faţada uneia dintre scările noului bloc a căpătat deja culoare, după realizarea izolaţiei, a tencuirii şi a zugrăvirii, astfel că este conturat aspectul final al construcţiei.
Noul bloc ANL va avea o centrală termică de bloc, iar toate utilităţile ( apă, agent termic, gaze, electricitate) vor fi contorizate individual, pentru fiecare apartament în parte. Blocul va avea patru nivele (parter plus trei etaje), trei corpuri de clădire, cu un total cu 64 de apartamente.
Administraţia oraşului Beclean va aloca prin Consiliul Local, sumele necesare pentru amenajarea zonei adiacente blocului, care se întinde pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi, unde vor fi amenajate parcări şi alte spaţii adecvate necesare.
La ora actuală, în Beclean există circa 300 de apartamente în sistem ANL, situate pe Strada Şieului, Strada Petru Maior şi pe Aleea Ghiocelului, ceea ce face ca oraşul Beclean să fie localitatea din ţară cu cele mai multe locuinţe ANL construite, raportat la numărul de locuitori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5