Ultimele finisaje la blocul ANL pentru medici și specialiștii din sănătate din oraşul Beclean!

Lucrările de construcție la blocul ANL destinat medicilor sau altor categorii profesionale din domeniul sănătății sunt aproape de finalizare. Muncitorii lucrează în această perioadă la finalizarea ultimelor detalii de finisaje atât în interiorul clădirii, cât și în exterior. De asemenea, în această perioadă se finalizează şi lucrările finale de racordare la utilităţi, apă, canalizare, electricitate, gaze natrurale. Urmează apoi amenajarea zonei adiacente a  blocului, astfel încât totul să fie pregătit pentru recepţia investiţiei.

Blocul ANL construit pe strada Petru Maior va avea locuințe destinate medicilor sau personalului medical.

În plus, chiar în imediata vecinătate a blocului mai sus menționat, Primăria Beclean în colaborare cu ANL va mai construi încă un bloc, dedicat unor profesioniști din diverse domenii  cât și altor categorii de salariați care vor avea nevoie de o locuință de serviciu în orașul de pe Someș.

În această ultimă categorie pot intra judecători sau chiar și profesori care ar urma să profeseze în Beclean și ar avea nevoie de o locuință de serviciu.

Vă amintim, valoarea totală a proiectului de construcție a „blocului pentru medici” se ridică la aproximativ 4,5 milioane de lei și este finanțat cu ajutorul Agenției Naționale pentru Locuințe.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5