Blocul ANL pentru medici și alți specialiști din domeniul medical este aproape de finalizare

Lucrările de construcție la blocul ANL destinat medicilor sau altor categorii profesionale din domeniul sănătății sunt aproape de finalizare. Muncitorii lucrează în această perioadă atât la interiorul clădirii, cât și în exterior, fațada fiind gata, iar în interioare au fost finalizate instalaţiile apartamentelor, au fost montate centralele termice de apartament şi în prezent se fac ultimele finisaje interioare. De asemenea, în această perioadă se desfăşoară şi lucrările finale de racordare la utilităţi, apă, canalizare, electricitate, gaze natrurale.
Blocul ANL care se construiește pe strada Petru Maior va avea locuințe destinate medicilor sau personalului medical.
În plus, chiar în imediata vecinătate a blocului mai sus menționat, Primăria Beclean în colaborare cu ANL va mai construi încă un bloc, dedicat unor profesioniști din diverse domenii cât și altor categorii de salariați care vor avea nevoie de o locuință de serviciu în orașul de pe Someș.
În această ultimă categorie pot intra judecători sau chiar și profesori care ar urma să profeseze în Beclean și ar avea nevoie de o locuință de serviciu.
Vă amintim, valoarea totală a proiectului de construcție a „blocului pentru medici” se ridică la aproximativ 4,5 milioane de lei și este finanțat cu ajutorul Agenției Naționale pentru Locuințe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5