Primarul Nicolae Moldovan anunță semnarea contractului pentru construcția unui bloc ANL pentru medici la Beclean

Primarul Nicolae Moldovan a anunțat faptul că joi dimineața s-a semnat contractul pentru construirea unui nou bloc ANL în oraș. De data aceasta, destinația locuințelor fiind pentru medicii sau personalul sanitar care ar dori să se mute la Beclean și să profeseze în cadrul Spitalului Orășenesc.
 
Edilul-șef al orașului de pe Someș a postat pe pagina lui de Facebook și o serie de fotografii de la semnarea contractului și a transmis că atragerea de medici la Beclean este o prioritate pentru administrația locală.
 
"Sunt foarte fericit să vă anunț că azi dimineață am semnat contractul de construcție pentru blocul ANL destinat medicilor sau personalului medical, care va fi făcut chiar lângă Spitalul Orășenesc Beclean. Noua construcție are o valoare de 3,4 milioane de lei, va avea 12 locuințe cu o cameră și alte 12 cu două camere și va fi gata până cel târziu la sfârșitul anului 2018. Vreau să subliniez că acest bloc ANL este un proiect pe care îl așteptăm de mult timp pentru că vine în sprijinul medicilor și personalului medical care ar vrea să lucreze la Spitalul din Beclean și care nu aveau o locuință. Știu sigur că așa vor veni și mai mulți medici care să profeseze la noi în oraș, atragerea lor către Spitalul Orășenesc Beclean fiind o prioritate pentru administrația locală.  Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit, în special Agenției Naționale pentru Locuințe care ne este alături de fiecare dată", a transmis primarul pe rețeaua de socializare.
 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5