Avansează lucrările la blocul ANL

După redeschiderii finanţării şi reluarea lucrărilor la blocul ANL aflat în construcţie la Beclean, lucrările avansează de la o lună la alta.
Până în prezent au fost ridicate cele patru nivele ale blocului şi în prezent se lucrează la finalizarea acoperişului blocului, structura de lemn a acestuia fiind deja montată, iar acum se acoperă cu învelitoarea de acoperiş. În paralel se lucrează pentru montarea conductelor de utilităţi în interiorul blocului, fiind deja realizate o parte din amenajările pentru băi, traseele de alimentare cu apă, agent termic şi electricitate. De asemenea, constructorul lucrează simultan şi la închiderea tuturor spaţiilor cu tâmplărie şi geamuri termopane. Totodată a început şi izolarea termică a exterioară a blocului pentru ca totul să se deruleze conform planurilor.
Noul bloc ANL va avea o centrală termică de bloc, iar toate utilităţile ( apă, agent termic, gaze, electricitate) vor fi contorizate individual, pentru fiecare apartament în parte. Blocul va avea patru nivele (parter plus trei etaje), trei corpuri de clădire, cu un total cu 64 de apartamente.
Administraţia oraşului Beclean va aloca prin Consiliul Local, sumele necesare pentru amenajarea zonei adiacente blocului, care se întinde pe o suprafaţă de circa 2.000 de metri pătraţi, unde vor fi amenajate parcări şi alte spaţii adecvate necesare.
La ora actuală, în Beclean există circa 300 de apartamente în sistem ANL, situate pe Strada Şieului, Strada Petru Maior şi pe Aleea Ghiocelului, ceea ce face ca oraşul Beclean să fie localitatea din ţară cu cele mai multe locuinţe ANL construite, raportat la numărul de locuitori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5