Boc neagă zvonurile privind demisia

Într-un interviu televizat, Emil Boc a dezminţit zvonurile privind o presupusă demisie pe care ar fi scris-o. Mai mult, el a afirmat că o demisie ar fi un act de laşitate. Dinspre reprezentanţii opoziţiei lucrurile se văd altfel.

Zvonurile privind existenţa unei demisii scrise a lui Emil Boc, care ar fi fost pusă pe biroul preşedintelui Traian Băsescu şi respinsă de acesta, au apărut în repetate rânduri, ultima oară după anunţarea impunerii măsurilor de austeritate. Premierul a negat însă că ar fi avut vreodată intenţia de a pleca de la Palatul Victoria.

,,Eu niciodată nu mi-am scris demisia, nu sunt un laş şi nu fug la prima confruntare dură pe care o am cu viaţa, inclusiv politică. Dar nici nu sunt omul care să mă agăţ de funcţii cu orice preţ, astfel încât, atâta vreme cât împreună cu colegii mei din partid şi din coaliţie am convingerea că fac ceea ce trebuie, voi fi acolo şi cât timp mă voi bucura de sprijinul colegilor voi fi acolo. Cât nu, de-abia aştept un concediu, că oricum de doi ani şi ceva nu am avut niciun fel de concediu”, a declarat Boc, citat de Mediafax.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5