Bogdan Găurean a fost demis din funcţia de secretar de stat

Liberalul Călin-Bogdan Găurean a fost demis din funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor prin decizie a primului ministru Victor Ponta, la doar câteva zile după ce fusese numit pe acest post.

În locul său a fost numit Manuel Marian Donescu, care anterior a fost secretar de stat în Ministerul Economiei, potrivit deciziilor publicate vineri în Monitorul Oficial.
Călin-Bogdan Găurean fusese numit secretar de stat miercuri, 28 septembrie, tot printr-o decizie semnată de premierul Victor Ponta, după ce propunerea a fost înaintată în acest sens în luna iulie de fostul ministru Relu Fenechiu, relata atunci Mediafax.

Găurean a fost director general adjunct la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului şi a fost propus la Ministerul Transporturilor de către fostul ministru Relu Fenechiu, în locul lui Septimiu Buzaşu, eliberat din funcţie în luna iulie. Cristina Pocora, purtător de cuvânt al PNL, a precizat că Bogdan Găurean şi-a dat demisia din motive personale, iar în locul lui liberalii au propus o alta persoană.

Sursa: hotnews.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5