Bogdan Ivan: Bistrițenii vor avea servicii de colectare a deșeurilor ca în occident!

Astăzi a fost semnat contractul de finanțare pentru achiziționarea a 188.329 de pubele noi pentru Bistrița-Năsăud. Astfel, fiecare casă din județ va avea pubele separate pentru fiecare categorie de deșeuri.
Investiția este în valoare de 47.485.259 lei, bani ce vor fi alocați alocați pentru un județ mai curat și o colectare mai eficientă a deșeurilor.
Românii au nevoie de un mediu mai curat pentru un trai mai bun și pentru o calitate superioară a vieții, iar pentru asta le punem la dispoziție posibilitatea de a colecta selectiv.
188.329 de pubele noi pentru județul Bistrița-Năsăud:
🔵83.443 de pubele albastre (hârtie/carton)
🟡21.443 pubele galbene (plastic/metal)
🟢83.443 pubele verzi (sticlă)
Mulțumesc colegilor mei Emil Radu Moldovan - Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Adrian Câciu - Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Daniel Suciu - Vicepreședinte Camera Deputaților, Monica Săsărman - Secretar de Stat Ministerul Dezvoltării, și Cristian Niculae - Director ADI Deșeuri Bistrița Năsăud, pentru că au făcut posibilă implementarea acestui proiect atât de important.

 

Comentarii

03/09/23 10:54
Radu

Ciocoii vechi si noi, lângă pubele de gunoi. Vezi si: https://stirilocale.info.ro/stiri-iasi/la-botezul-fiului-lui-bogdan-ivan...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5